Cosmetice Marea Moarta. Acest deosebit dar al naturii. Superbe cosmetice naturale pentru sanatate si frumusete


Primesti Bani inapoi la cumparaturile tale! Detalii aici.

                                                       

Aboneaza-te la Newsletter-ul Cosmetice naturale de la Marea Moarta


In acest moment,
18
 vizitatori cauta produse pe site.

719 vizitatori ne-au devenit clienti in ultimele 30 de zile. 

Daca produsul cautat de tine nu mai este pe stoc, te rugam sa revii la inceputul lunii viitoare.

Certificate de calitate:

          

          

          

 cosmetice de la marea moarta superbe produse pentru sanatate si infrumusetare alcatuite din namolul si mineralele unice care se gasesc doar in Marea Moarta produsele DSM va invita sa experimentati in intimitatea casei dumneavoastra preparate ce combina acest deosebit dar al naturii cu tehnologia sofisticata si cu cea mai avansata si actuala stiinta din lumea acestor produse

Like si ai Reducere! Click aici!


Potrivit ultimelor descoperiri ale Societatii Internationale de Hidrologie Medicala, se pare ca namolurile terapecutice, precum cel de la Marea Moarta, au cu adevarat multe beneficii de oferit.

Sursa citata mai sus sustine ca datorita faptului ca namolul terapeutic s-a format intr-o perioada foarte lunga de timp, contine anumite microorganisme si nutrienti cat se poate de benefici pentru corpul uman, mai ales pentru piele si par. Tocmai de aceea aceste namoluri, in amestec cu apa, se folosesc in tratamente felurite pentru diferite afectiuni.

Cum folosesti namolul pentru ten

In primul rand, trebuie sa sti ca namolul terapeutic poate fi cumparat de AICI. Nu este vorba de argila, pentru realizarea mastilor cu argila, ci este vorba chiar de namolul negru si oarecum urat mirositor, dar atat de benefic pentru noi. 

Mastile de fata cu namol au rolul de a intensifica regenerarea celulara, avand in vedere ca namolul este bogat in minerale. Se pot folosi pentru tenul gras, mixt sau uscat, avand in vedere ca toate tipurile de namol contin peste 50% apa.

Masca de namol se realizeaza foarte simplu: in cazul in care cumparati namol concentrat, continutul pachetului se amesteca cu apa pana devine o pasta omogena. Daca detineti namol in stare naturala, masca este gata.

Este important insa sa pregatiti tenul bine inainte de aplicarea acestor masti. Asadar, este necesar sa supuneti tenul unei bai cu aburi inainte de aplicare. Dupa ce aburii au actionat 10-15 minute, se aplica masca de namol intr-un strat gros si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Dupa aceea, tenul se curata cu apa calduta si procedeul se poate repeta zilnic.

Cum folosesti namolul pentru par

Namolul terapeutic se foloseste ca masca de par pentru ilaturarea matretii si stimularea pielii capului. Astfel, firul de par devine mai sanatos si mai trainic. Masca cu namol pentru par se realizeaza aidoma mastii cu namol pentru fata. Insa, se aplica pe parul umed dupa spalarea cu sampon. Se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste parul cu apa calda. Este important sa nu uscam parul cu feonul pentru ca in acest caz efectele benefice nu vor mai exista si particulele invizibile de namol nu vor ramane pe pielea capului.