Cosmetice Marea Moarta. Acest deosebit dar al naturii. Superbe cosmetice naturale pentru sanatate si frumusete

Mon Platin Professional
Alegerea ta Naturala

Oamenii au avut totdeauna grija de parul lor - de aspectul, culoarea, forma, lungimea, volumul, textura, flexibilitatea, stilul si mai ales sanatatea. Parul spune foarte multe despre noi.

Coafarea este arta experta de a combina dorinta clientului pentru un anumit tip de aspect, personalitatea si temperamentul sau , impreuna cu caracteristicile specifice tipului sau de par. Indiferent daca rezultatul dorit este un nou look, o schimbare de imagine, o surpriza obraznica sau o mentinere a elegantei, stilistii sunt nevoiti mereu sa ajusteze preferintele clientului cu realizarea acestui vis vizual in cadrul parametrilor dati. Aceasta este o sarcina care necesita o mare intuitie si o empatie speciala cu oamenii, o capacitate buna de a asculta si de intelegere a clientului si a dorintelor acestuia, asociata cu bune aptitudini tehnice, incredere, expertiza si experienta profesionala.

MON PLATIN PROFESSIONAL ofera stilistilor o gama de incredere si completa de produse pentru a ajuta in atingerea obiectivelor profesionale si a le mentine pe termen lung. 

Produsele MON PLATIN sunt elegante, actualizate continuu si garantate sa produca rezultate optime. Acest catalog a fost realizat pentru sutele de mii de clienti din cele 39 de tari din intreaga lume unde ele sunt distribuite, spre satisfactia stilistilor si a clientilor deopotriva Il lansam impreuna cu dragostea noastra si urarile noatre de bine pentru un par frumos si sanatos.

Familia MON PLATIN PROFESSIONAL

Click aici.

 

 


Primesti Bani inapoi la cumparaturile tale! Detalii aici.

                                                       

Aboneaza-te la Newsletter-ul Cosmetice naturale de la Marea Moarta


In acest moment,
18
 vizitatori cauta produse pe site.

719 vizitatori ne-au devenit clienti in ultimele 30 de zile. 

Daca produsul cautat de tine nu mai este pe stoc, te rugam sa revii la inceputul lunii viitoare.

Certificate de calitate:

          

          

          

 cosmetice de la marea moarta superbe produse pentru sanatate si infrumusetare alcatuite din namolul si mineralele unice care se gasesc doar in Marea Moarta produsele DSM va invita sa experimentati in intimitatea casei dumneavoastra preparate ce combina acest deosebit dar al naturii cu tehnologia sofisticata si cu cea mai avansata si actuala stiinta din lumea acestor produse

Like si ai Reducere! Click aici!