Cosmetice Marea Moarta. Acest deosebit dar al naturii. Superbe cosmetice naturale pentru sanatate si frumusete


Primesti Bani inapoi la cumparaturile tale! Detalii aici.


 
Bine te-am gasit!

Povestea BeautyMinerals incepe de fapt inca din cele mai vechi timpuri, de cand faima Marii Moarte atragea nenumarati vizitatori din toate colturile lumii. Se stie ca insasi Cleopatra isi rasfata trupul in apa plina de minerale.

Intotdeauna am crezut ca poti face orice iti propui. La fel, cu un scop in minte, oamenii de stiinta de la Mon Platin Israel nu au pierdut timpul ci au creat minunata linie de produse, concepute pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii. Iar acum, calitatea produselor este recunoscuta in lumea intreaga.

MISIUNEA NOASTRA ESTE DE A FI O FORTA A BINELUI; DE A IUBI, INSPIRA
+ DE A MOTIVA FEMEILE DE TOATE VARSTELE SA-SI ATINGA VISELE +
DE A LE INTARI SA FACA O DIFERENTA IN VIATA ALTORA

Iar astazi, BeautyMinerals are sute de Beauty Friends independenti care gazduiesc petreceri ale frumusetii (noi le numim Beauty Bars). Ni se umple inima de bucurie cand le auzim povestiile si mai ales cand stim ca BeautyMinerals reprezinta o parte din calatoria lor.

Fiecare produs cosmetic este un memento a ceea ce esti tu, unde ai fost, incotro te indrepti si a visului pe care il porti in inima ta. Asa ca, priveste in interiorul tau si radiaza de frumusete! Impartaseste starea ta de spirit, fa o lume mai frumoasa!

                                                       

Aboneaza-te la Newsletter-ul Cosmetice naturale de la Marea Moarta


In acest moment,
18
 vizitatori cauta produse pe site.

719 vizitatori ne-au devenit clienti in ultimele 30 de zile. 

Daca produsul cautat de tine nu mai este pe stoc, te rugam sa revii la inceputul lunii viitoare.

Certificate de calitate:

          

          

          

 cosmetice de la marea moarta superbe produse pentru sanatate si infrumusetare alcatuite din namolul si mineralele unice care se gasesc doar in Marea Moarta produsele DSM va invita sa experimentati in intimitatea casei dumneavoastra preparate ce combina acest deosebit dar al naturii cu tehnologia sofisticata si cu cea mai avansata si actuala stiinta din lumea acestor produse

Like si ai Reducere! Click aici!