Cosmetice Marea Moarta. Acest deosebit dar al naturii. Superbe cosmetice naturale pentru sanatate si frumusete


Primesti Bani inapoi la cumparaturile tale! Detalii aici.

                                                       

Aboneaza-te la Newsletter-ul Cosmetice naturale de la Marea Moarta


In acest moment,
18
 vizitatori cauta produse pe site.

719 vizitatori ne-au devenit clienti in ultimele 30 de zile. 

Daca produsul cautat de tine nu mai este pe stoc, te rugam sa revii la inceputul lunii viitoare.

Certificate de calitate:

          

          

          

 cosmetice de la marea moarta superbe produse pentru sanatate si infrumusetare alcatuite din namolul si mineralele unice care se gasesc doar in Marea Moarta produsele DSM va invita sa experimentati in intimitatea casei dumneavoastra preparate ce combina acest deosebit dar al naturii cu tehnologia sofisticata si cu cea mai avansata si actuala stiinta din lumea acestor produse

Like si ai Reducere! Click aici!

Premise
 
Te rugam sa citesti cu atentie urmatorii Termeni si Conditii (denumiti in continuare “Termeni” sau “Termenii”). Ei reglementeaza utilizarea site-ului www.BeautyMinerals.ro (denumit in continuare “Site” sau “BeautyMinerals”). Folosind acest Site, accepti in totalitate Termenii. Daca nu acccepti acesti Termeni, trebuie ca imediat sa incetezi sa folosesti Site-ul si sa nu folosesti niciun serviciu oferit prin intermediul lui.

Prezentul acord intra in vigoare imediat dupa ce ai confirmat acceptarea Termenilor prin apasarea butonului “Salveaza” in momentul crearii contului prin completarea formularului de inregistrare.2000

Orice utilizare a Site-ului inseamna ca ai acceptat si inteles pe deplin Termenii.


1. Inregistrare si conturi


1.1. Contul de pe Site este individual si personal. Numai tu poti folosi contul tau si esti de acord sa iti pastrezi datele de autentificare confidentiale. Nu ai dreptul sa autorizezi o terta persoana sa acceseze sau sa foloseasca datele contului tau. Toata activitatea ce se desfasoara in contul tau este responsabilitatea ta. In orice moment, Site-ul poate dezactiva sau sterge un cont de utilizator, fara nici un motiv

1.2. La inregistrare, esti de acord sa primesti zilnic un buletin informativ prin intermediul casutei tale de e-mail. Poti decide oricand sa renunti la primirea buletinului informativ prin intermediul informatiilor prezente in acel buletin informativ. 


2. Protectia datelor personale
 

2.1. Principalul scop al BeautyMinerals de a aduna date personale este de a asigura o buna fuctionare a Site-ului si de a avea utilizatori multumiti. BeautyMinerals nu vinde si nici nu inchiriaza date ce ajuta la identificarea unei peroane, unei terte parti. Din pacate, nu poate asigura ca aceste date personale nu vor fi niciodata dezvaluie si asta din cauza mediului legislativ existent (de exemplu, fara a limita afirmatiile anterioare, BeautyMinerals poate fi fortat sa dezvaluie anumite informatii guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot exista cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal date).

2.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si compltata, si a Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BeautyMinerals va administra in siguranta si numai pentru scopurile specificate, date personale pe care le furnizeaza utilizatorii. 

2.3. Conform Legii nr 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. In acest caz, utilizatorul este de acord ca stergerea datelor personale sa fie urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea utilizarii Site-ului.


3. Legaturi externe


Site-ul poate contine legaturi externe catre alte pagini de internet. Utilizarea acestor legaturi se face pe propriul tau risc fara ca Site-ul sa fie raspunzator pentru nici un serviciu, continut, program sau alte materiale prezente pe acel site. Pentru protectia ta, consulta termenii si conditiile acelui site. BeautyMinerals nu va fi facut raspunzator, direct sau indirect, pentru utilizarea continutului, bunurilor sau serviciilor oferite de site-ul respectiv sau pentru orice alte probleme de orice natura care survin in urma utilizarii acelor bunuri, servicii sau continutului site-ului respectiv.


4. Activitati interzise


Ceea ce urmeaza este o lista partiala cu activitatile interzise in ceea ce priveste Site-ul.

4.1. activitati care determina o incarcare masiva, disproportionala, a infrastructurii hardware si software a Site-ului;

4.2. trimiterea mesajelor SPAM;

4.3. incercarile de orice fel de a obtine codul sursa a Site-ului;

4.4. promovarea activitatilor ilegale;

4.5. promovarea altor afaceri sau activitati care ar putea atrage utilizatorii BeautyMinerals fara acordul Site-ului;

4.6. afisarea de continut ofensator, obscen, ilegal, abuziv, amenintator, defaimator, derutant, etc.;

4.7. incarcarea de virusi sau documente virusate;

4.8. sustinerea de catre orice utilizator a unor fapte neadevarate, respectiv prezentarea unor fapte reale intr-o forma falsa, afectandu-se sau periclitandu-se astfel bunul renume sau credibilitatea BeautyMinerals (inclusiv sustinerea de fapte care nu se pot verifica, nu se pot controla, punerea in circulatie a unor date sau informatii care pot determina pierderea increderii altor utilizatori actuali sau potentiali in BeautyMinerals);

4.9. inducerea in eroare a utilizatorilor actuali sau potentiali;

4.10. oferirea de link-uri catre alte site-uri care nu au legatura cu produsul;

4.11. etc


5. Conditii de vanzare.


5.1. Site-ul respecta prevederile O.G nr. 34/2014 care reglementeaza comertul online.

5.2. BeautyMinerals nu este implicat in nicio relatie juridica preferentiala cu utilizatorii care au incheiat o tranzactie de vanzare-cumparare rezultata ca urmare a utilizarii Site-ului sau cu cei care cumpara utilizand Site-ul. BeautyMinerals nu este responsabil de niciuna dintre actiunile utilizatorilor sai sau de actiunile unei terte parti care ar putea fi implicata. Atunci cand folosesti Site-ul, iti asumi pe deplin responsabilitatea. BeautyMinerals nu are nicio autoritate de a actiona ca reprezentant al vreunui utilizator (fie potential, fie real). BeautyMinerals si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului, nu sunt si nu pot fi, in nici un mod si in nici o masura, implicati in orice diferende, litigii judiciare si/sau extrajudiciare care pot interveni intre doi sau mai multi utilizatori sau intre utiliziatori si furnizori/distribuitori/transportatori, sau intre furnizori si distribuitori, furnizori si transportatori sau distribuitori si transportatori.

5.3. BeautyMinerals si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu verifica si nu urmareste si nici nu controleaza produsele puse spre vanzare pe Site. De asemenea, BeautyMinerals si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu verifica si nu urmareste si nici nu controleaza furnizorii, distribuitorii, transportatorii si nici utilizatorii Site-ului. BeautyMinerals si nici un reprezentant sau colaborator al Site-ului nu poarta nicio raspundere pentru produsele puse spre vanzare pe Site si nu poarta nicio raspundere pentru calitatea acestor produse. Astfel, BeautyMinerals nu poate detine controlul asupra proprietatilor produselor, asupra calitatii si sigurantei produselor vandute. De asemenea, BeautyMinerals nu poate urmari daca s-au respectat prevederile legale, capacitatea si/sau posibilitatea furnizorilor, distribuitorilor sau a transportatorilor de a duce la indeplinire procesul de vanzare/cumparare a produselor. Obligatiile BeautyMinerals nu includ un astfel de control si de asemenea nu includ implementarea unui astfel de control sau implementarea unui control asupra informatiilor afisate de utilizatorii Site-ului.

5.4. In scopul respectarii legii, a drepturilor BeautyMinerals si/sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna desfasurare a activitatiilor Site-ului, BeautyMinerals are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in nici un mod, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau sa restrictioneze in orice mod activitatea unui utilizator. 

5.5. Prezenta include si acceptarea, acordul si intelegerea inclusiv a conditiilor de la punctul 6 a prezentilor Termeni.


6. Conditii de cumparare si returnare


6.1. Daca cumperi un produs de pe Site, confirmi ca ai dreptul legal de a cumpara acel produs.  De asemenea confirmi ca ai citit si ai inteles prevederile O.G nr. 34/2014 care reglementeaza comertul online (inclusiv ca ai dreptul de a returna produsele comandate in 14 zile calendaristice de la data achiztiei completand formularul de aici)

6.2. Tranzactia de cumparare se va derula prin intermediul unei conexiuni securizate SSL puse la dispozitie de www.mobilPay.ro, datele transmise fiind criptate. Cumparatorul trebuie sa studieze cu mare atentie descrierea unui produs si sa se asigure ca isi clarifica toate detaliile inainte de a-l cumpara. Cumparandu-l se subintelege ca a si inteles ce cumpara si isi asuma acest lucru.

6.3. Cei care vor sa cumpere pe Site trebuie sa se inregistreze pe Site si sa ofere toate datele necesare realizarii procesului de vanzare/cumparare. Aceste date trebuie sa fie corecte, valide. De asemenea, in cazul modificarii datelor esentiale, acestea trebuie actualizate neintarziat. Daca datele nu sunt corecte, valide si/sau actualizate, utilizatorul isi asuma toate urmarile, inclusiv juridice, care provin de aici si renunta la dreptul de a emite pretentii fata de BeautyMinerals.

6.4. Toate tranzactiile sunt finale si nu pot fi anulate dupa efectuarea platii. Esti de accord sa absolvi BeautyMinerals si pe toti reprezentantii Site-ului de orice pretentii de orice fel, inclusiv financiare,  in urma aparitiei sau determinate de omisiuni de orice fel ale Site-ului, sau legate de serviciile sau bunurile obtinute in urma utilizarii Site-ului. 

6.5. Pentru a fi eligibil pentru o restituire, cumparatorul trebuie completeze acest formular si sa faca o cerere scrisa la adresa contact@BeautyMinerals.ro in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data cumpararii, la care sa ataseze formularul completat. Subiectul mesajului este recomandat sa fie “Cerere de restituire” iar in continutul mesajului este recomandat sa specifice numele de utilizator folosit si toate informatiile referitoare la tranzactia efectuata. BeautyMinerals va face eforturi rezonabile de a raspunde in 10 (zece) zile lucratoare la o astfel de cerere. In cazul in care BeautyMinerals va emite o restituire cumparatorului, restituirea poate dura 30 (treizeci) de zile lucratoare pentru a fi procesata. BeautyMinerals nu va fi facut raspunzator in nici un fel pentru cererile de restituire care nu sunt in concordanta din orice motiv cu Temenii sau care nu sunt onorate. O astfel de restituire va fi singura si unica pretentie a cumparatorului in ceea ce priveste produsele cumparate pe Site si/sau serviciile oferite de Site.

6.6. Intelegi si accepti ca pot interveni diverse situatii cand restituirea nu poate fi facuta la timp. BeautyMinerals nu va putea fi considerat responsabil pentru niciun fel de intarzieri sau consecinte ale intarzierilor de plata.

 
7. Garantii


Site-ul trebuie luat “ca atare”, fara niciun fel de garantie implicita sau explicita. BeautyMinerals nu garanteaza in nici un fel ca folosirea Site-ului va fi fara intreruperi, fara erori, fara virusi, sau ca Site-ul se va incadra oricaror cerinte ale utilizatorilor. Informatiile obtinute prin intermediul Site-ului si produsele comercializate pe Site nu sunt verificate si BeautyMinerals nu garanteaza ca informatiile sunt legale, corecte, complete, demne de incredere sau valide din orice punct de vedere. BeautyMinerals nu recunoaste nicio garantie implicita sau explicita.


8. Limitarea raspunderii


8.1. Folosirea Site-ului se face pe propriul tau risc. Informatia transmisa prin Internet nu este niciodata complet securizata. Esti de acord ca BeautyMinerals, functionarii, directorii, administratorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului si niciun reprezentant sau colaborator al Site-ului nu vor fi facuti raspunzatori in niciun fel, (nu vor fi considerati responsabili, nu vor fi sanctionati punitiv, nu vor fi supusi unor plati compensatorii de nicio natura, nu vor fi obligati sa plateasca daune de nicio natura, nu vor fi obligati sa plateasca nicio taxa sau onorariu, etc), fata de tine sau fata de terte persoane, pentru prejudicii directe sau indirecte, accidentale, speciale, sau caracteristice sau de orice alta natura, care rezulta din folosirea Site-ului sau a produselor comercializate pe Site, sau din imposibilitatea folosirii sau accesarii Site-ului, pentru pierderea de date sau bani, chiar si in cazul in care SellADeal sau functionarii, directorii, administratorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului sau vreun reprezentant sau colaborator al Site-ului, au fost informati de posibilitatea unor astfel de daune sau daunele erau previzibile.

8.2. BeautyMinerals, functionarii, directorii, administratorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului, niciun reprezentant sau colaborator al Site-ului, nu au nicio raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt website inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de BeautyMinerals, indiferent daca functionarii, directorii, administratorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului sau vreun reprezentant sau colaborator al Site-ului, au fost informati, au cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate. 

8.3. Singurul tau drept si singura compensatie cu privire la orice litigiu cu BeautyMinerals este incetarea de a mai folosi Site-ul. Limitarea raspunderii se face la nivelul maxim permis de lege. Daca limitarile de mai sus nu sunt aplicabile, in aceste conditii raspunderea BeautyMinerals, fata de tine si/sau terte persoane, nu va depasi sumele platite de tine catre BeautyMinerals in cele 2 (doua) luni calendaristice inainte de aparitia unei astfel de revendicari.

8.4. BeautyMinerals nu ofera nicio garantie si nu garanteaza faptul ca serviciile si produsele disponibile prin intermediul Site-ului sunt legale, adecvate sau valabile in afara Romaniei. Daca accesezi si utilizezi Site-ul dintr-o locatie din afara Romaniei, esti responsabil pentru respectarea tuturor legilor aplicabile iar BeautyMinerals nu este responsabil pentru un astfel de acces.

8.5. BeautyMinerals nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe Site de catre altcineva decat un angajat al site-ului care se ocupa special cu acest lucru, sau de catre un administrator. In niciun caz nu va fi BeautyMinerals responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie afisata de utilizatori.


9. Despagubiri/Compensatii


9.1. Esti de acord sa renunti la orice fel de despagubiri si compensatii, sa aperi si sa absolvi de orice fel de raspundere pe BeautyMinerals si pe toti functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului, pe toti reprezentantii sau colaboratorii Site-ului, sa-i absolvi de orice revendicari sau pretentii financiare, inclusiv onorarii judecatoresti sau ale avocatilor, care decurg din sau sunt legate de orice produse sau servicii achizitionate care au legatura cu Site-ul sau orice utilizare a Site-ului. 

9.2. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.


10. Intimitate

10.1. Utilizatorul intelege, este de acord si accepta ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de BeautyMinerals care colectiv poate fi numit „Comunitate” este public si nu privat, si deci continutul utilizatorului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia.

10.2. Utilizatorul ii acorda BeautyMinerals dreptul sa foloseasca informatii generate de el pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare.

10.3. Prin postarea informatiei pe Site, utilizatorul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. BeautyMinerals va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. BeautyMinerals va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.


11. Modificari


BeautyMinerals se extinde continuu, isi actualizeaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. In consecinta, este de datoria utilizatorilor sa verifice periodic acesta pagina pentru schimbari. BeautyMinerals nu va notifica modificarea Termenilor iar continuarea utilizarii Site-ului va fi considerata a constitui acceptarea modificarilor. Daca nu mai esti de acord cu Termenii sau cu modificarile realizate, poti opta sa nu mai folosesti Site-ul. In acest caz, poti de asemenea sa optezi sa ti se inchida contul. 


12. Proprietatea intelectuala

Site-ul este proprietatea intelectuala a BeautyMinerals si este protejat prin dreptul sãu de proprietate intelectuala asupra sa. BeautyMinerals este destinat exclusiv utilizarii in scop personal de catre tine. Nu ai dreptul de a reproduce sau pune la dispozitia altcuiva niciunul din materialele sau informatiile aflate pe site, fie ele si partiale, cu sau fara modificari in lipsa contractului scris din partea BeautyMinerals. Nu ai dreptul de a distribui sau de a utiliza in scop comercial acest website fara consimtamantul expres al BeautyMinerals. BeautyMinerals isi rezerva toate celelalte drepturi pentru protejarea intereselor sale in fata legii.


13. Notificari

Daca ai orice intrebari legate de acesti Termeni, practicile Site-ului sau despre relatiile tale cu BeautyMinerals, nu ezita sa ne scrii la contact@BeautyMinerals.roInregistreaza-te acum![LINK]